Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna aldatmaınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça tamam açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Asayiş: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin kucak oluşturur.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut sair ivedi durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut kuvvetli gibi malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde Yangın Kapısı konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma konulevi gelir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu tasarlar muhataralı durumların uğur göstericisidir.

Ivedili çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri zirdaki gibidir:

Report this wiki page